Καταγγελία για ΟΣΕ: Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ σε κρίσιμες ειδικότητες

Καταγγελίες

⚫️ Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με την κατάσταση στον ΟΣΕ προχώρησε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, το Δ.Σ. του ΟΣΕ συνεδρίασε και αποφάσισε 60 προεκλογικές προσλήψεις, εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι, στις κρίσιμες ειδικότητες του σταθμάρχη και του κλειδούχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10230084365794316&set=pcb.10230084368354380

«Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται νύχτα» σημειώνει, εξηγώντας ότι η εισήγηση για τις προσλήψεις είναι «στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή».

Μάλιστα, όπως αναφέρει, στην απόφαση μειοψήφησαν μην αντέχοντας «τη σήψη» στον Οργανισμό, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕ κ. Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος.

⚫️ Η ανάρτησή του

Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το Κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται ΝΥΧΤΑ.   Φτάσανε στο σημείο να συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και να αποφασίζει (χωρίς το θέμα να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη) και  προεκλογικά 60 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ– με μπλοκάκι- και σε κρίσιμες ειδικότητες, μετά απο εισήγηση στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή!

Είναι τέτοια η σήψη στον Οργανισμό , που 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ άλλο και ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΝ, (ένα εκ των οποίων  είναι και  η Αντιπρόεδρος του κυρία Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος, πολιτικά)! Αλήθεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, που δακρύζει στις μηχανές και τα ξέρει όλα ονομάζοντας τοπική τηλεδιοίκηση κάθε σταθμό του δικτύου, πότε θα δημοσιεύσει την προκήρυξη.

Αλήθεια γιατί ενώ κάνουν όλα αυτά ΝΥΧΤΑ, προκηρύσσουν διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κοροϊδεύουν χιλιάδες νέων ανέργων που σπεύδουν να καταθέσουν αίτηση και περιμένουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Αλήθεια αυτήν την χώρα θέλουμε; Εδώ και οι αποδείξεις. Δείτε ότι ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ μέχρι και η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ!  Απο Δευτέρα το απόστημα σπάει οριστικά. Θέλουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ απο την πολιτική ηγεσία, ΓΙΑΤΙ κοροϊδεύει τους νέους σε αυτήν την χώρα;

kontranews.gr

Ετικέτα: