(ΦΩΤΟ) ΣΚΥΔΡΑ: Η Κατερίνα Ιγνατιάδου στις εκδηλώσεις στα Σεβαστειανά

Σκύδρα

Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Σεβαστειανών “Ο Πυρρίχειος” παραβρέθηκε η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία, δήλωσε, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, τα εξής:

Σάββατο βράδυ στην εκδήλωση του συλλόγου “Πυρρίχειος” στα Σεβαστειανά και Κυριακή πρωί εκκλησιασμός στον εορτάζοντα ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Χρόνια πολλά και καλά στα Σεβαστειανά μας!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και εορτάζοντες!
Θερμά συγχαρητήρια στην άξια προεδρίνα του χωριού Μαρία Κωστελίδου και σε όλο το τοπικό συμβούλιο, στο σύλλογο ποντίων Σεβαστειανών “Πυρρίχειος”, στις άξιες κυρίες του φιλόπτωχου ταμείου, στον ιερέα μας παπά Διονύση, σε όλες και όλους που νοιάζονται για το χωριό.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3463381453937066&set=pcb.3463381490603729

Είμαστε δίπλα στο χωριό με αγάπη…και παρά τη δια νόμου αναστολή έργων, τη διετία και πλέον του κορωνοϊού, μία σειρά έργων εκτελέστηκε, εκτελείται και δρομολογείται για το χωριό και ειδικότερα:

✔️  Υπολογίζουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τοποθετήσουμε τους προβολείς στο γήπεδο των Σεβαστειανών, στο οποίο ήδη τοποθετήσαμε καινούργιο χλοοτάπητα και πράξαμε ότι χρειάστηκε. Η καθυστέρηση οφείλεται στην αναμονή της εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου από τη ΓΓΑ, μετά τη μη εκτέλεση του, δρομολογήθηκε από εμάς, δηλαδή από ίδιους πόρους. Θέλω να συγχαρώ την αθλητική ομάδα του χωριού για τις επιτυχίες και τις νίκες, εύχομαι να έχουν υγεία και νικηφόρα πορεία.
✔️  Σε συνέχεια των ασφαλτοστρώσεων στο χωριό (δρόμος προς το γήπεδο, πίσω από το Κέντρο Υγείας, προς τα κοιμητήρια, μέσα στο χωριό σε διάφορα σημεία κά) συνεχίζουμε το επόμενο διάστημα με καινούργια ασφαλτόστρωση (από τα πευκάκια), μήκους 1.500 μ περίπου. 
✔️  Ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου του χωριού, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.
✔️  Την προηγούμενη θητεία κατασκευάσαμε το πρώτο βρεφικό τμήμα στο χωριό και φυσικά μία σύγχρονη, ολοκαίνουργια παιδική χαρά.
✔️  Ότι χρειάστηκε η εκκλησία μας και το ΚΑΠΗ.
✔️  Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται από τις διαρροές του υδραγωγείου, στο οποίο κάναμε παρεμβάσεις αλλά δεν μπορούσαν να ήταν αποτελεσματικές. Με ετοιμότητα, μελέτες και διεκδίκηση λάβαμε προέγκριση από το Υπουργείο Περιββάλοντος για την κατασκευή μίας καινούργιας υδατοδεξαμενής στο χωριό, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
✔️  Καινούργια παγκάκια στην πλατεία και πόσες άλλες καθημερινές, μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!