(ΦΩΤΟ) ΑΛΜΩΠΙΑ-Δ. ΜΠΙΝΟΣ: Ανακοίνωσε δύο νέους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ και επικεφαλής του συνδυασμού “H Aλμωπία της καρδιάς μας”.

Αναλυτικότερα:

ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ – ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Ανέστης Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και ενδιαφέρεται να πάει μπροστά. Εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με τα κοινά μέσα από την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους του χωριού του.

Γι’ αυτό συστρατεύεται με την συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Νότιας – Αετοχωρίου. Η ενασχόλησή του με την αγροτική παραγωγή, του δίνει τη δυνατότητα να έχει τη γνώση και την εμπειρία για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Ο Ανέστης συμπορεύεται με τον συνδυασμό μας, ο οποίος έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στην Τ.Κ. Νότιας – Αετοχωρίου, σχεδιάζουμε την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικών δικτύων, καθώς επίσης και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής με την ανάδειξη του ορεινού όγκου, του καταρράκτη της Νότιας και των τοπικών διαδρομών του Αετοχωρίου.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ

Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας – Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Ιάκωβος συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να αγωνιστεί για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.