Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροπόταμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο του Μελισσίου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν τμηματικά, σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, με αρχή την κατεύθυνση προς τη Χαλκηδόνα, από τη Δευτέρα 29 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 7 π.μ.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αρναίας  

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά στο ακόλουθο οδικό δίκτυο:  
1) στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας από τα όρια του νομού Χαλκιδικής μέχρι τον Άγιο Πρόδρομο-Αρναία-Παλαιοχώρι (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου). 
2) στη Νέα Εθνική Οδό και από την παράκαμψη της Αρναίας έως τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αρναίας-Παλαιοχώρι, καθώς και τη Συνδετήρια Οδό Μεγάλη Παναγία. 
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από τη Δευτέρα 29 Μαϊου έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου και κατά τις ώρες από τις 7 το πρωί έως τη δύση ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης επί της Λεωφόρου Παπανικολάου στα Πεύκα

Εργασίες συντήρησης στην 2η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη-Κορυφής Κισσού θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στον οικισμό των Πεύκων και επί της Λεωφόρου Παπανικολάου, στη διασταύρωση με την οδό Νερομύλων και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και θα υλοποιηθούν τη Δευτέρα 29 Μαΐου και την Τρίτη 30 Μαΐου. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

Εργασίες συντήρησης στη Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στη Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
Οι εργασίες θα υλοποιηθούν στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης και θα αφορούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων με αποφρακτικό μηχάνημα στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 7 π.μ. έως και τις 2 μ.μ.  
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.