(ΦΩΤΟ) ΕΚΛΟΓΕΣ/Ν.Δ.: Σε Σκύδρα & ΔΕ Πέλλας ο ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ – Συναντήσεις με πολίτες

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Στη Σκύδρα  

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το Σάββατο (3/6) τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Σκύδρας, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι αντιπρόσωποι μοίρασαν το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 και συζήτησαν με πολίτες, παραγωγούς, επαγγελματίες, εμπόρους και καταστηματάρχες επιμέρους προβλέψεις για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ελλάδα και για την Πέλλα της επόμενης τετραετίας, αναφέροντας πως τα θεμέλια έχουν μπει σε πολλούς τομείς, αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμα μέχρι για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει για τον τόπο μας. Υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει δείξει ότι έχει τη βούληση αλλά και την ικανότητα να τους πετύχει. 

Στην ΔΕ Πέλλας 

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνεχίζει την περιοδεία του σε τοπικές κοινότητες της Πέλλας, όπου επικοινωνεί με τους πολίτες για την σημασία μιας αυτοδύναμης και σταθερής κυβέρνησης για την ανάπτυξη της περιοχής.

Την Παρασκευή (2/6) συμμετείχε  σε κλιμάκιο της ΔΕΕΠ  που επισκέφτηκε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας και συγκεκριμένα την Αγροσυκιά, τα Άθυρα, το Δυτικό, τη Ραχώνα, την Πέλλα και τη Νέα Πέλλα.

Όπως συχνά αναφέρει ο Λάκης Βασιλειάδη, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι παραγωγοί, οι επιχειρηματίες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα που τους απασχολούν και η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντα χρήσιμη και εποικοδομητική.