📌Το «σπίτι μας» γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη και εμείς παρόντες και σε αυτήν τη γιορτή με τον Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Χαρίτων Πορτοκαλίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μποζίδη Κωνσταντίνο στον αύλειο χώρο του ΚΑΠΗ μας.

📌Η Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής. Αυτήν τη μέρα τα νοικοκυριά καταναλώνουν με εορταστικό και χαρούμενο τρόπο ότι κόκκινο κρέας τους έχει απομείνει πριν από την νηστεία της Σαρακοστής.
📌Αντί λοιπόν να επικεντρωθούμε σ αυτήν την όμορφη γιορτή που είχαμε τη χαρά να δούμε και να συνομιλήσουμε με τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, ακόμη μία φορά η εμπάθεια στο πρόσωπο μου δεν μπόρεσε να κρυφτεί (το αν είναι κατώτερη των περιστάσεων αυτό θα το κρίνετε εσείς, εμένα δε μου πρέπουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί για τον οποιονδήποτε.)
📍Στο Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν της 11.02.2025 πράγματι ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ τον προϋπολογισμό των εκδηλώσεων λέγοντας συγκεκριμένα ότι ΨΗΦΙΖΩ να διενεργηθούν οι εκδηλώσεις αλλά το ποσό που προϋπολογίζεται γι’ αυτές το θεωρώ μεγάλο. ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όχι ότι σας βολεύει.
Και συνεχίζω:
👉🏻ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ είπα να ψηφίσω 54.500€ για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Σήμερα να θυμίσουμε ότι ο βασικός μισθός , ας χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα τον συνεργάτη μου που με ειρωνία χαρακτήρισε «στενό» εργάζεται καθημερινά με πλήρες ωράριο στο κρύο στη ζέστη και λαμβάνει μηνιαίως 760€ ! Ευτυχώς και την αγάπη του κόσμου!
👉🏻ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ για ΚΟΜΦΕΤΙ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ και ΣΦΥΡΙΧΤΕΣ το ποσό των 2.162,56€ για να ξοδευτούν σε δυο ώρες όταν ο οποιοσδήποτε για να βγάλει αυτά τα χρήματα απαιτείται να εργαστεί 3 μήνες στις όποιες συνθήκες. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ για τα κούλουμα το ποσό 27.432,44€ για εδέσματα ποτά και έτοιμα φαγητά , ΝΑΙ ΚΡΙΝΩ ΕΞ ΙΔΙΩΝ και τα νούμερα μου φαίνονται τεράστια.

📌Με υγεία λοιπόν να ανταμώσουμε όλες και όλοι μαζί και του χρόνου με περισσότερες εκδηλώσεις που θα μας κοστίζουν λιγότερα.
📌Ψυχοσάββατο σήμερα καλό Παράδεισο στις ψυχές των ανθρώπων σας και των ανθρώπων μας.
