(ΦΩΤΟ) ΕΔΕΣΣΑ: Πλήθος προσκυνητών στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

  Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, εντός του προαύλιου χώρου, τελέστηκε η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας

Και φέτος η εορτή του Αγίου Πνεύματος γιορτάστηκε, πανηγυρικά, στο αγαπημένο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, στην Εδεσσα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας, π. Ιωήλ, και με τη συμμετοχή πολλών κληρικών.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης μας π. Ιωήλ ευχαρίστησε όλους όσοι κοπίασαν για τη διοργάνωση της θρησκευτικής πανήγυρης, τους ιερείς, τους ψάλτες, τους διακονητές και όλο τον κόσμο, που παρέστη στις φετινές εκδηλώσεις.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Εδεσσας Γιάννης Μουράτογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εδεσσας Φίλιππος Γκιούρος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης και Διονύσης Σταμενίτης, ο πρώην Δήμαρχος Εδεσσας Δημήτρης Γιάννου, κ.ά.

  Εκατοντάδες προσκυνητές…
…από διάφορες περιοχές της χώρας, προσήλθαν για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Αγίας Τριάδος, ν’ ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν.

  Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες η ηλιόλουστη μέρα ήταν σύμμαχος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και για τους προσκυνητές, που συμμετείχαν.