(ΦΩΤΟ) ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Χρήσιμο σεμινάριο για τις Α’ Βοήθειες

Εδεσσα

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Έδεσσας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Φυσιολατρικού Ομίλου Έδεσσας [Φ.Ο.Ε.] πραγματοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο-ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στο βουνό.

Ήταν ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο σεμινάριο διάρκειας 2 ωρών και το παρακολούθησαν 45 μέλη και φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Έδεσσας και επικεντρώθηκε, κυρίως, στην αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού κατά τη διάρκεια ορειβατικής δραστηριότητας.

Το παραπάνω σεμινάριο προσκλήθηκε να το παρουσιάσει η Διευθύντρια της ΜΕΘ Νοσοκομείου Έδεσσας, Εφη Ταμβίσκου.

Πολύ ενδιαφέροντα στα όσα αναφέρθηκε η κα Ταμβίσκου που κυρίως ήταν οδηγίες πρώτων βοηθειών που αφορούν άμεσα τα μέλη του Συλλόγου και η ίδια απάντησε σε πολλά ερωτήματα των μελών, που πραγματοποιούν εξορμήσεις σε διάφορες τοποθεσίες και βουνά σε όλη την Μακεδονία και την Ελλάδα, με τον Ορειβατικό Σύλλογο.

  Ο Σύλλογος Ορειβατών Έδεσσας το Δ.Σ. και τα μέλη του ευχαριστούν θερμά την κα Ταμβίσκου για την άμεση ανταπόκρισή της να ενημερώσει τα μέλη του Συλλόγου.

  Στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλα σεμινάρια, με χρήσιμες οδηγίες, όσες απαραίτητα χρειάζεται να γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου στις εξορμήσεις και πεζοπορίες που πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα.