(ΒΙΝΤΕΟ) Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν γνώριζαν τον νέο υπουργό και δεν τον άφηναν να μπει στο υπουργείο!

Πολιτική

Καταφθάνοντας ο Δημήτρης Παπαστεργίου με την ιδιότητα του νέου υπουργού χρειάστηκε να… συστηθεί για να του επιτραπεί η είσοδος!!!

Ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, με τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Καταφθάνοντας ο Δημήτρης Παπαστεργίου με την ιδιότητα του νέου υπουργού χρειάστηκε να… συστηθεί για να του επιτραπεί η είσοδος.

Ο νέος υπουργός κατέφθασε με το προσωπικό του αμάξι και χωρίς συνοδεία και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε να εισέλθει στο υπουργείο από την πύλη εισόδου τον σταμάτησε ο φύλακας λέγοντάς του «Παρακαλώ;», με τον υπουργό να τον ενημερώνει ότι είναι ο νέος επικεφαλής.

Ο ίδιος μοιράστηκε το περιστατικό αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους. «Εσείς τι κάνατε;» τον ρώτησαν οι ρεπόρτερ. «Με χαρά τούς χαιρέτησα, τούς είπα είμαι ο νέος υπουργός. Απλοί άνθρωποι είμαστε όλοι οι άνθρωποι της κυβέρνησης. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δούμε κάθε θύλακα ταλαιπωρίας και καθυστέρησης στην ιδιωτική και επαγγελματική ζωή των πολιτών», είπε.

♦️ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ-skai.gr

Ετικέτα: