ΕΔΕΣΣΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΠΕΤΡΟ & ΠΑΥΛΟ

Αστυνομικά

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια της εορτής Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις εορτασμού του Προστάτη – Αγίου της Ένωσης μας, Αποστόλου Παύλου, που έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στην παραδοσιακή συνοικία Βαροσίου στην Έδεσσα.

Ειδικότερα κατά τον Εσπερινό της 28-6-2023 έλαβε χώρα Αρτοκλασία και μικρή δεξίωση σε κατάστημα της πόλης και την 29-6-2023 πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου παρέστησαν το Δ.Σ. της Τοπικής μας, μέλη και φίλοι της Ένωσής μας, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, με τις οικογένειές τους.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας, Κατσάρα Μαρούλα, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεωργίτσας  Δημήτριος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας Ούρδας Τρύφων.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων ανέφερε: «….σήμερα, τιμούμε τον Απόστολο των Εθνών και Προστάτη Άγιο μας, Απόστολο Παύλο, με την παράκληση να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλα τα μέλη μας, ώστε με την βοήθεια και τη Χάρη του να κάνουμε πράξη τις αξίες της Ενωσής μας, την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη, στηρίζοντας τον Έλληνα αστυνομικό και προβάλλοντας το έργο του, ενισχύοντας παράλληλα τους δεσμούς φιλίας μεταξύ της Αστυνομίας και του κοινωνικού συνόλου…».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ