ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (4/7)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 Τις Τρίτες πάμε σινεμά, στο ΚΑΠΗ Σκύδρας, στις 9 μμ, με αγαπημένες ταινίες, δωρεάν, στην όμορφη αυλή του ΚΑΠΗ, Τρίτη 4 Ιουλίου, προβολή της ταινίας «οδός ανθρωπιάς 8 », σε σκηνοθεσία του Dany Boon.  

Παίζουν: Dany Boon, François Damiens, Laurence Arné 
Διάρκεια:125 λεπτά

 Όταν στην περίοδο της πανδημίας το Παρίσι μπαίνει σε lockdown, οι ιδιαίτεροι και διαφορετικοί μεταξύ τους κάτοικοι μιας πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν αφενός μία νέα ζωή και αφετέρου ο ένας τον άλλο.

Ξεκαρδιστική κωμωδία γαλλικής παραγωγής με τον γνωστό κωμικό και σκηνοθέτη Dany Boon, να διακωμωδεί την όλη κατάσταση, παρουσιάζοντας διάφορους χαρακτήρες με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό του… τον σούπερ υποχονδριακό, φτάνοντας μέχρι και τον αρνητή. Τα διάφορα προβλήματα/νευρώσεις του καθενός εξελίσσονται σταδιακά λόγω παρατεταμένου εγκλεισμού, όπως επίσης και η ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνικοποίηση. 
Οι καταστάσεις που δημιουργούνται είναι άλλοτε βγαλμένες από κωμωδίες slapstick και άλλοτε από οικογενειακές ρομαντικές κωμωδίες, αισθηματικά φιλμ ή ταινίες ενηλικίωσης. 

Ο Dany Boon αντιμετωπίζει την πανδημία, ισορροπώντας με άνεση ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα και χαρίζει (παρά το δυσάρεστο θέμα ή το κάπως χοντροκομμένο χιούμορ του) δύο ευχάριστες ώρες και μια αισιοδοξία για το μέλλον.

 Σας περιμένουμε όλους, μέλη και φίλους του Κ.Α.Π.Η.