ΣΚΥΔΡΑ-Συμβαδί-ζω: “Ερχονται” τα καπάκια για τον μικρό Αγγελο

Σκύδρα

Ο στόχος που έχουμε βάλει για τον μικρό Άγγελο είναι δύσκολος, αλλά θα τον πετύχουμε!

Απαιτούνται πολλοί τόνοι καπάκια, αλλά θα τα μαζέψουμε.

Γιατί; Γιατί η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Συμβαδί-ζω είναι τεράστια! Γιατί τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας είναι από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Η οικογένεια του μικρού Άγγελου μας ζητά συνεχώς να σας μεταφέρουμε τα ευχαριστώ τους και τη συγκίνηση τους.

Τις μέρες που πέρασαν, ανάμεσα σε άλλους, μεγάλες ποσότητες καπάκια έστειλαν ή και έφεραν από κοντά, η διεύθυνση και το υπέροχο προσωπικό (μαζί και ο τετράποδος φίλος…) του μικροβιολογικού εργαστηρίου Στεφανίδου Θεανώ, που εδρεύει στην Έδεσσα.

Η Κα Στεφανίδου, πέρα από τα δικά τους καπάκια, κινητοποίησαν πολύ κόσμο στην πόλη της Έδεσσας με δημόσιο κάλεσμα και δημιούργησαν ένα σημείο συγκέντρωσης στο εργαστήριο τους. Κινήσεις αξιόλογες, κινήσεις ανθρωπιάς, κινήσεις ανιδιοτέλειας και ενσυναίσθησης.

Θυμίζουμε ότι έχετε δύο επιλογές για να βοηθήσετε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου:

✔️ Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι μεγάλη (π.χ. μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τσουβάλια, μεγάλες κούτες κ.τ.λ.), είναι προτιμότερο να τα στέλνετε με μεταφορική, απευθείας στο εργοστάσιο που τα δίνουμε κι εμείς.

Η διεύθυνση του εργοστασίου είναι:
ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ
2ο χλμ Σκύδρας – Βέροιας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500
*Με την υποσημείωση: “Για τον μικρό Άγγελο”

✔️ Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι είναι πιο μικρή (π.χ. μία-δύο σακούλες σούπερ μάρκετ ή ένα-δύο κουτιά παπουτσιών) μπορείτε να τα στείλετε και με courier στα γραφεία του συλλόγου μας.

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι:
Σύλλογος “Συμβαδί-ζω”
Πλατεία Ελευθερίας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων στείλτε μας μήνυμα για να ερευνήσουμε το ενδεχόμενο κάλυψης τους από το σύλλογο μας.

Συνεχίζουμε δυνατά και με ενσυναίσθηση μέχρι τον τελικό στόχο!