Ο Διευθυντής Εκδοσης στην εφημερίδα “Ποντίκι” Σταύρος Χριστακόπολος σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκλειστικά στο newshub.
O κ. Χριστακόπουλος επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εχει φτάσει στην πιο οριακή στιγμή του. Εχουμε ένα κόμμα που προσπαθεί να διασωθεί από την αυτοκατάργηση.
«Η θρυαλλίδα όλων αυτών που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες, ήταν οι προτάσεις Κασσελάκη για την ουσιαστική κατάργηση όλων των οργάνων του κόμματος και η αντικατάσταση τους από άλλα, η αλλαγή του ονόματος κτλ.
Η ευθεία σύγκρουση που επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους πάντες και τα πάντα, ήταν η αιτία για την οποία μεγάλο μέρος, είτε υποστηρικτών του, είτε ενδιάμεσων που δεν ήταν πολωμένοι σε κάποιο από τα εσωκομματικά μέρη του ΣΥΡΙΖΑ, μετακινήθηκαν μαζικά, προς την αντιπολίτευση του Κασσελάκη», σημειώνει ο κ. Χριστακόπουλος, ο οποίος στέκεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, λέγοντας ταυτόχρονα πως είδαμε τον Στέφανο Κασσελάκη να χάνει το ένα μέτωπο μετά το άλλο.
Ο κ. Χριστακόπουλος τονίζει επίσης ότι ο κ. Κασσελάκης, έχασε την ευκαιρία να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του, απευθυνόμενος στην εκλογική βάση του κόμματος, φτάνοντας τελικά στο σημείο να χάσει το ίδιο το κόμμα, από το οποιο εκπαραθυρώθηκε.
«Πραγματικά το συμπέρασμα είναι ότι ο Κασσελάκης είναι σε τρομερά δύσκολη θέση και πλέον παρότι φαίνεται πως δε θα εγκαταλείψει την Πολιτική και τη χώρα (…), δεν ξέρουμε πως θα γίνει αυτό, καθώς φαίνεται απομονωμένος», λέει ο κ. Χριστακόπουλος, που δεν παραλείπει να πει πως σε περίπτωση νίκη του Κασσελάκη, επισημοποιείται η διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ