Συμβαδί-Ζω Σκύδρας: Η Λήμνος έστειλε 2 τόνους καπάκια για τον μικρό Αγγελο!

Σκύδρα

Ο στόχος που έχουμε βάλει για τον μικρό Άγγελο είναι δύσκολος, αλλά θα τον πετύχουμε! Απαιτούνται πολλοί τόνοι καπάκια, αλλά θα τα μαζέψουμε.

Γιατί; Γιατί η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Συμβαδί-ζω είναι τεράστια! Γιατί τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας είναι από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Η οικογένεια του μικρού Άγγελου μας ζητά συνεχώς να σας μεταφέρουμε τα ευχαριστώ τους και τη συγκίνηση τους.

Τις μέρες που πέρασαν, έφτασαν στο εργοστάσιο που παραλαμβάνει τα καπάκια η μεγαλύτερη ποσότητα που έχουμε λάβει έως σήμερα. Σχεδόν 2 τόνοι! Ναι, καλά διαβάσατε. 2 τόνοι καπάκια, χιλιάδες σε αριθμό, τα οποία έως την Θεσσαλονίκη μετέφερε δωρεάν η Αίολος μεταφορική. Από εκεί προσφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο συντοπίτης μας Τσιάπας Χρήστος και η τεράστια ποσότητα έφτασε στον προορισμό της.

Μια δεύτερη μεγάλη ποσότητα συγκέντρωσαν οι καταστηματάρχες της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στα Γιαννιτσά και με τη βοήθεια του Δήμου Πέλλας ,έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας στον Άγγελο! Ευχαριστούμε επαγγελματίες των Γιαννιτσών!

Θυμίζουμε ότι έχετε δύο επιλογές για να βοηθήσετε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου:

1.Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι μεγάλη (π.χ. μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τσουβάλια, μεγάλες κούτες κ.τ.λ.), είναι προτιμότερο να τα στέλνετε με μεταφορική, απευθείας στο εργοστάσιο που τα δίνουμε κι εμείς. Η διεύθυνση του εργοστασίου είναι:
ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ
2ο χλμ Σκύδρας – Βέροιας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500
*Με την υποσημείωση: “Για τον μικρό Άγγελο”

2.Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι είναι πιο μικρή (π.χ. μία-δύο σακούλες σούπερ μάρκετ ή ένα-δύο κουτιά παπουτσιών) μπορείτε να τα στείλετε και με courier στα γραφεία του συλλόγου μας ή να τα φέρνετε οι ίδιοι κάθε Παρασκευή 18:30-20:30. Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι:
Σύλλογος “Συμβαδί-ζω”
Πλατεία Ελευθερίας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων στείλτε μας μήνυμα για να ερευνήσουμε το ενδεχόμενο κάλυψης τους από τον σύλλογο μας.

Συνεχίζουμε δυνατά και με ενσυναίσθηση μέχρι τον τελικό στόχο!