ΣΚΥΔΡΑ – ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (4/7)

Ελλάδα Μακεδονία Νέα Πολιτισμός - Θρησκεία Σκύδρα

Η Πέλλα ανταμώνεται με την Κρήτη στο Δημοτικό Θέατρο Μαυροβουνίου Σκύδρας, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 21:00, όπου οι Κρητικοί καλλιτέχνες Γιώργος και Νίκος Στρατάκης μας υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβουνίου «Ελπίδα» με την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Σωματείο «Παιδική Χαρά» προκειμένου να ενισχυθεί η υλοποίηση των φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών του υπέρ των παιδιών με καρκίνο.
Τιμή εισόδου: 12 €.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄’ απευθύνονται στο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Χριστιάνα Βάιλα, τηλ.: 6908 651552 και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 23813 51804 και 6980 414242.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ