ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ (ΦΩΤΟ)

Ελλάδα Μακεδονία Νέα Πέλλα Πολιτική

Την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Δημήτρης Τζανακόπουλος και οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες Δανάη Ελευθεριάδου, Άκης Σακισλόγλου και Λάζαρος Τόσκας, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησαν περιοδεία στην Πέλλα.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην αγορά της Αριδαίας, ενώ το απόγευμα στην Έδεσσα έγινε ανοιχτή εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν πολλοί πολίτες.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Δημήτρης Τζανακόπουλος, που τόνισε την κρισιμότητα των ευρωεκλογών για την κατεύθυνση που θα πάρει τα επόμενα χρόνια η Ε.Ε., εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την πολιτική της στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, των εξοπλισμών, της οικονομίας, της ακρίβειας, της υγείας, της παιδείας, του κοινωνικού κράτους και της δημοκρατίας και μίλησε για την ανάγκη να ενισχυθούν στις εκλογές οι δυνάμεις της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, που εκφράζονται από τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Τοποθετήσεις έγιναν από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Άκη Σακισλόγλου και Λάζαρο Τόσκα αλλά και από τοπικά στελέχη της Νέας Αριστεράς Ν. Πέλλας.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Σκύδρας, όπου ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες, τους παραγωγούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έγιναν αποδέκτες της αγανάκτησης του απλού κόσμου για την ακρίβεια και το γεγονός ότι πλέον υπάρχει ζήτημα επιβίωσης, καθώς όπως τόνισαν “δεν βγαίνει ο μήνας”.

Ακολούθησε αμέσως μετά περιοδεία στην κεντρική αγορά των Γιαννιτσών. Τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες όσο και πολίτες εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κυρίως στα ζητήματα της οικονομίας, ενώ ήταν πολλοί αυτοί που ζήτησαν από τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να αναλάβει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση ενός ισχυρού αριστερού και προοδευτικού πόλου, που θα μπορέσει να ανατρέψει την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με επίσκεψη στο χωριό Αμπελειές Γιαννιτσών, όπου μεγάλο μέρος της καλλιέργειας της ροδακινιάς πλήττεται από καταστροφική ασθένεια. Οι ροδακινοπαραγωγοί μίλησαν με απόγνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, πρόβλημα πλέον επιβίωσης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμία λύση μέχρι στιγμής, και ζήτησαν την παρέμβαση του βουλευτή Δ. Τζανακόπουλου στην ανάδειξη και επίλυση του προβλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 👉🏼👉🏼👉🏼

https://www.facebook.com/photo?fbid=122154243572138906&set=pcb.122154243830138906

Η Νέα Αριστερά Ν. Πέλλας καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που όχι μόνο κοσμεί την πολιτική ζωή αλλά θέλει και μπορεί να εκπροσωπήσει τις κοινωνικές δυνάμεις που πλήττονται από τις πολιτικές της Δεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα Ψηφοδέλτιο αγώνα απέναντι στην χρεοκοπημένη ιδεολογία της ελεύθερης αγοράς και της εκμετάλλευσης.
Ένα Ψηφοδέλτιο αριστερής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των μεγάλων αδιεξόδων της εποχής.
Ένα Ψηφοδέλτιο μάχης για την πραγματική ισότητα και ελευθερία, την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, τη συλλογική οργάνωση της ζωής μας, για την ανθρώπινη χειραφέτηση.

Νέα Αριστερά Ν. Πέλλας