ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ελλάδα Κεντρική Μακεδονία Μακεδονία Νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση

🔺 Εργασίες κοπής πρασίνου και οριζόντιας σήμανσης στο τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών-περιοχή ΑΡΤΟΖΑ-Δερβένι

Οι εργασίες κοπής πρασίνου και οι εργασίες οριζόντιας σήμανσης στο τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών-περιοχή ΑΡΤΟΖΑ-Δερβένι θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου, με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

🔺 Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, από τις 6 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά στα εξής σημεία του οδικού δικτύου:

  1. Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από τα όρια Ν. Χαλκιδικής, από τη Χ.Θ.32+000-Αγ.Πρόδρομος-Αρναία-Παλαιοχώρι έως τη Χ.Θ.77+900 (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου).
  2. Στη Ν.Ε.Ο. -Παράκαμψη Αρναίας, από τη Χ.Θ.0+000 έως τη Χ.Θ. 5+000, στη διασταύρωση με την Ε.Ο. Αρναίας-Παλαιοχωρίου και από τη Χ.Θ. 0+000 έως τη Χ.Θ. 2+954 (Συνδετήρια Οδός Μ. Παναγιά).

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και με το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.