ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΣΤ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ, Η ΥΦΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ (ΦΩΤΟ)

Γιαννιτσά Ελλάδα Μακεδονία Νέα Πολιτική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη, δέχτηκε σήμερα Τετάρτη 29 Μαϊου, στις 9.30 το πρωί, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης.

Η κα Βούλτεψη συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπ. Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Γιώργο Χριστόπουλο, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη, τους Βουλευτές Λάκη Βασιλειάδη, Γιώργο Καρασμάνη (Πέλλας) και Σταύρο Παπασωτηρίου (Φλώρινας) και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πέλλας Θεοδόση Ουραηλίδη, συζήτησε με τον Δήμαρχο Πέλλας θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Στη σύσκεψη εργασίας που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου και Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Θέμης Μάγγος, εξετάστηκαν οι τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της κεντρικής Διοίκησης, με στόχο την επίλυση των ζητημάτων και την προώθηση κοινών στόχων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου