ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΝΤΑΣΙΟ, ΕΒΑΛΕ 150 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Αθλητικά Ελλάδα Νέα

Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου με τις ενέργειες του παρατηρητή Ντάσιου, που καταγγέλλεται -ακόμα και μέσα από την ΕΠΟ- ότι έβαλε 150 οπαδούς του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη κι έτσι όμως λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα και να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι καθώς μπήκαν αμέτρητοι οπαδοί του Άρη στο γήπεδο κάτι που φαίνεται κι από τα τηλεοπτικά πλάνα κι από τον ήχο που περνούσε στη μετάδοση.

Αιτία ήταν οι ενέργειες του παρατηρητή Ντάσιου (ΕΠΣ Αχαΐας), ο οποίος καταγγέλεται ακόμη κι εντός της Ομοσπονδίας (!) ότι έβαζε οπαδούς του Άρη μέσα στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας τις διαπιστεύσεις των Κιτρίνων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 40 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας, προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος απευθύνθηκε στον πρώτο παρατηρητή, κ. Πατμανίδη (από τη Λίγκα) του αγώνα βλέποντας να έχουν μπει περίπου 150 άτομα από πλευράς Άρη στο γήπεδο και να έχουν στήσει κερκίδα! Εκείνο που του ξεκαθάρισε μάλιστα είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν αποχωρήσουν και δεν μείνουν μέσα μόνο οι 30 «προσκεκλημένοι».

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι πώς μπήκε όλος αυτός ο κόσμος στο γήπεδο. Εκείνο που καταγγέλεται είναι ότι συνέβη μέσω του παρατηρητή ραδιοτηλεοπτικών του τελικού, του κ. Ντάσιου (Αχαΐας), ο οποίος εμφανίζεται να έπαιρνε διαπιστεύσεις απ’ όσους είχαν ήδη μπει μέσα στο γήπεδο, να τις έβγαζε έξω και μέσω αυτών να μπαίνουν επιπλέον οπαδοί του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Πρόκειται φυσικά για ένα σκάνδαλο ολκής, που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια κι εντός της Ομοσπονδίας για τον Πατρινό παράγοντα, ο οποίος δεδομένα δεν ενήργησε αυτοβούλως.

Μετά σφοδρή αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο παρατηρητής Πατμανίδης πράγματι απαίτησε να βγουν άπαντες έξω και να γίνει ταυτοπροσωπία των διαπιστευμένων του Άρη, κάτι που όντως συνέβη. Στην ταυτοπροσωπία επιβεβαιώθηκε ότι δεκάδες από αυτούς δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ακόμη κι έτσι όμως, υπήρξαν και πάλι αρκετοί που παρεισέφρησαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο Άρης να έχει περίπου 100 οπαδούς του μέσα στο Πανθεσσαλικό που είχαν στήσει κανονική κερκίδα!

Μια αληθινή ντροπή που δείχνει το πώς λειτουργεί το παρά-σύστημα στην ΕΠΟ αλλά και ένας διασυρμός για την Πολιτεία καθώς η αστυνομική διεύθυνση συνελήφθη κοιμωμένη από τις ενέργειες των κουτοπόνηρων.

Πηγή-sdna.gr