ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ)

Αθλητικά Εδεσσα Ελλάδα Μακεδονία Νέα

Με παρακαταθήκη μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στα χρονικά του ελληνικού καράτε, επιστρέφει η αποστολή της εθνικής από το Ζαντάρ της Κροατίας, όπου ολοκληρώθηκε το 59ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Με απολογισμό δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια η χώρα μας κατέκτησε την 4η θέση στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 51 χώρες.

Στην Εθνική Ελλάδος συμμετείχε από την πόλη μας ο αθλητής του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΕΔΕΣΣΑΣ Νικόπουλος Αθανάσιος, όπου στο ομαδικό του κούμιτε κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, σε έναν τελικό θρίλερ, χάνοντας το χρυσό από την Ιταλία, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης επιτυχίας είναι να πάρουμε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ομαδικού κούμιτε, που θα διεξαχθεί στην Ισπανία τον επόμενο Νοέμβριο.

Με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν, τελείωσε η σεζόν για τον αθλητή μας από την Έδεσσα, όπου σε μία γεμάτη χρονιά συμμετέχοντας σε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως πανευρωπαϊκά, μεσογειακούς αγώνες, παγκόσμια κύπελα premier league και βαλκανικά, κατακτώντας ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο.

Ο Νικόπουλος Αθανάσιος ο οποίος είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημα του καράτε προπονείται στον Α.Σ Καράτε Έδεσσας, έχοντας αναλάβει και την εκγύμναση των αθλητών αλλά και της ακαδημίας των μικρών του αγωνιστικού τμήματος.

Προπονητής του συλλόγου μας είναι ο Νικόπουλος Χρήστος πτυχιούχος προπονητής της ΓΓΑ 6ο Νταν.

Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά το άθλημα του καράτε και να γυμναστεί μαζί μας μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6980 632700 & 6946 125732.