ΓΑΣ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ” – ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ NATIONAL LEAGUE 2 (25/5)

Αθλητικά Γιαννιτσά Εδεσσα Ελλάδα Μακεδονία Νέα

“Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!”.

Η ομάδα Μπάσκετ του «Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» δίνει την τελευταία και μεγαλύτερη “μάχη” για την άνοδό της στην National League 2.

To Σάββατο 25 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στην κλειστή αίθουσα του ΔΑΚ Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Αγωνιστικής Περιόδου 2023-2024.

Εκεί ο «Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με τον «Άθλο Αλεξάνδρειας» για την 1η και 2η θέση του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου καλούν όλους τους φίλους της ομάδας μπάσκετ των Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Έδεσσας, να συμμετάσχουν με την παρουσία τους στην κορυφαία αναμέτρηση, για να επισφραγιστεί έτσι με τον καλύτερο τρόπο η φετινή επιτυχημένη πορεία της.

Οι φίλοι της ομάδας, με την παρουσία τους και το θερμό κλίμα που δημιουργούν, έχουν συμβάλλει σημαντικά μέχρι σήμερα στην φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας. Για αυτό τους καλούμε να ενισχύσουν μέχρι τέλους την προσπάθειά της, κατακλύζοντας με την παρουσία τους το «κλειστό» (ΔΑΚ) της Έδεσσας.

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, να είμαστε όλοι εκεί, στην τελευταία αγωνιστική για φέτος!

Να χειροκροτήσουμε όλοι τη φετινή πορεία της ομάδας μέχρι την τελική νίκη και την άνοδο στην National League 2.

Για το «Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών»
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.