Ευρωεκλογές: Το σποτ της Νέας Δημοκρατίας για την κάλπη της 9ης Ιουνίου – “Ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη” (BINTEO)

Δημοσκοπήσεις - Εκλογές Ελλάδα Νέα Πολιτική Στήλες

“Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά”, υποστηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. Το σποτ διάρκειας 1:10 εστιάζει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος «ντύνει» με τη φωνή του όλο το σποτ.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η λογική του σποτ παραπέμπει σε εθνικές εκλογές καθώς τα δυο πρώτα μηνύματα του Πρωθυπουργού αφορούν την ακρίβεια και την υγεία.

«Ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές και γι’ αυτό συνεχίζουμε τη μάχη» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος ειδικά για το χώρο της υγείας τονίζει: «προσλαμβάνονται γιατροί, ανακαινίζονται νοσοκομεία και κέντρα υγείας, οι προληπτικές εξετάσεις εξαπλώνονται παντού, αλλά ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα…»

«Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε με συνέχεια και συνέπεια αλλά και με πιο ισχυρή εθνική φωνή από ποτέ» δηλώνει ο πρωθυπουργός – «Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος εμφανίζεται πάντα σε κοντινό πλάνο να απευθύνει το μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση