«Φαρμακερό» σχόλιο από Μόσχα για Eurovision και δυτική παρακμή: «Τουλάχιστον τις κηδείες τις κάνετε ακόμα κανονικά»

Διεθνή Ευρώπη ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΕΘΝΗ Νέα

Η Μαρία Ζαχάροβα αναφέρθηκε με ένα φαρμακερό σχόλιο στα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στην φετινή Eurovision λέγοντας «καυστικά», ότι τουλάχιστον «τις κηδείες τις κάνετε ακόμα κανονικά»!

Προφανώς, αναφέρεται στα πρόσφατα θανατηφόρα πλήγματα κατά στελεχών του γαλλικού Στρατού, που πολεμούν στην Ουκρανία και συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στο Τσάσιβ Γιαρ.

Oι Ρώσοι είχαν δημοσιεύσει βίντεο με νεκρούς Γάλλους στρατιώτες.

Οι Γάλλοι στρατιώτες προέρχονταν από το 3ο Σύνταγμα Πεζικού της Γαλλίας, το οποίο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της Λεγεώνας των Ξένων (Légion étrangère).

Συγκεκριμένα η Μαρία Ζαχάροβα είπε: «Προσπάθησε κανένας να αποσυνδέσει και να συνδέσει ξανά την Ευρώπη (εννοώντας ότι θέλει «restart»); Ο διαγωνισμός Eurovision 2024 ξεπέρασε κάθε όργιο, εκδήλωση ή τελετουργική ιεροσυλία» και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, πρόσθεσε ότι:

«Τουλάχιστον οι κηδείες της Δυτικής Ευρώπης γίνονται ως συνήθως. Όχι εκπλήξεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το Στο βίντεο της Ζαχάροβα εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό, το Bambie Thug, και ο Φινλανδός Windows95man.

Πηγή