ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ

Τοπική Αυτοδιοίκηση

✔️ Χθες 11/9 επισκέφτηκε τις Κοινότητες Αγροσυκιάς και Δυτικού και σήμερα 12/9 θα επισκεφτεί Ραχώνα, Λειβαδίτσα και Άθυρα

✔️ Το Σάββατο 16/9 – 19:30 τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών 

Νέο κύκλο επαφών με τους κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας άνοιξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Καστερίδης.  

Χθες 11 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους τις Κοινότητες Αγροσυκιάς και Δυτικού, ενώ για σήμερα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από τις 18:00 είναι προγραμματισμένο να επισκεφτεί τις Κοινότητες Ραχώνας Λειβαδίτσας και Αθύρων.  

Ο κ. Καστερίδης δήλωσε σχετικά:

«Η επαφή με τους συνδημότες είναι εξαιρετικά ουσιαστική, διότι οφείλουμε να ακούμε, να μαθαίνουμε και να συζητούμε μαζί τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί οι απόψεις του συνδυασμού μας συναντώνται με τις απόψεις των συμπολιτών. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο και δεχόμαστε νέες ιδέες και προτάσεις για να κάνουμε την Πέλλα ένα Δήμο για όλους».  

Ο συνδυασμός θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Γιαννιτσών (Ελευθερίου Βενιζέλου 88) το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 19:30.  

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους»: 

Kasteridisoffice23@gmail.com – 6947 429514 

♦️ Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη από το 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 2ο Λύκειο Γιαννιτσών και Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και από τις επισκέψεις στις Κοινότητες.