ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (23-30/4)

Ελλάδα Κοινωνία - Lifestyle Μακεδονία Νέα Σκύδρα

Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ας επιβεβαιώσουμε με την πίστη και τις πράξεις μας την αγάπη, την αλληλεγγύη και την άδολη προσφορά μας στον συνάνθρωπο και στον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και χρειάζεται τη συμπαράστασή μας.

Οφείλουμε όλοι μας να στηρίζουμε και να βοηθάμε τα πάσχοντα κι ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας, όχι με τη μορφή οίκτου κι ελεημοσύνης αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

Έτσι, λοιπόν, προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα, συσκευασμένα και μεγάλης διάρκειας, σ’ όποια ποσότητα έχουν τη δυνατότητα.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 23 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα εξής σημεία:

➡️ Σκύδρα: στην είσοδο του Δημαρχείου
➡️ Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας

Η δράση υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.:23813 51876. Το συντονισμό και την ευθύνη έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 23813 51804 και 6980 414242.

Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζεται στη συνεισφορά και στην υποστήριξη των συμπολιτών μας τους οποίους, εκ των προτέρων, ευχαριστούμε θερμά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ