ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αριδαία Ελλάδα Μακεδονία Νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης της ΑΡΙΔΑΙΑΣ ότι οι διορθωτικές ενέργειες στις οποίες προέβη στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα κι, ενώ, στην προηγούμενη ενημέρωσή σας, οι μετρήσεις των δειγμάτων που λήφθηκαν στις 26.03.2024 ήταν κάτω των ορίων, το δείγμα που λήφθηκε στις 11.04.2024 από τον δυτικό περιφερειακό (Πυροσβεστική Υπηρεσία) παρουσίασε αύξηση της περιεκτικότητας σε αρσενικό.

Συγκεκριμένα η περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό με όριο τα 10 μgr/l μετρήθηκε στα 18 μgr/l.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους καταναλωτές στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού να μη χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ως πόσιμο μέχρι την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος με την εξεύρεση μόνιμης πλέον λύσης και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στο τηλέφωνο 23840 24590.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.