ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ DOWN ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (15-16/4)

Ελλάδα Κεντρική Μακεδονία Μακεδονία Νέα

📍Πασχαλινά bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
 
Πασχαλινά bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος φιλοξενεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφερέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό να συνδράμει το έργο τους. 

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει bazaar πασχαλινών ειδών στην είσοδο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη δυτική Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64).

Στον ίδιο χώρο και κατά τις ίδιες ώρες την επόμενη ημέρα (Τρίτη 16 Απριλίου) θα φιλοξενηθεί το bazaar πασχαλινών ειδών του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και φέτος το Πάσχα προσθέτει έναν κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα που αγκαλιάζει τον άνθρωπο. Επιδιώκοντας την αλληλεπίδραση με την κοινωνία και τους φορείς της, στηριζόμενοι στην εξωστρέφεια, στις συνέργειες και στη δικτύωση, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με σκοπό να ενισχύσουμε την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Αγοράζοντας τα δώρα και τις λαμπάδες για τους οικείους μας από το πασχαλινό bazaar της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετατρέπουμε την αλληλεγγύη σε δύναμη της κοινωνίας μας”.