Λ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

Αγροτικά Νέα Πέλλα

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης κατανοώντας την ανησυχία των αγροτών σε σχέση με την λήξη της προθεσμίας εξόφλησης των ασφαλίστρων του έτους 2023 προς τον ΕΛΓΑ, κατέθεσε την Παρασκευή από κοινού με τον Βουλευτή Ημαθίας Αναστάσιο Μπαρτζώκα, ως Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το αίτημα της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Ο στόχος είναι να τονιστεί η ανάγκη της παράτασης στην προθεσμία εξόφλησης των ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ. Το αίτημα αυτό είναι ένα από τα πολλά που έχει απευθύνει η Ένωση προς την ηγεσία του υπουργείου για το θέμα της παράτασης.

Ο Βουλευτής δήλωσε πως «η κοινή προσπάθεια για να στηριχθούν οι αγρότες είναι σημαντική καθώς με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε την αγροτική οικονομία και παραγωγή».

Επιπλέον, συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι Αγρότες έχουν ανάγκη την ουσιαστική συμβολή μας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Οι προκλήσεις πλέον στον ευάλωτο αγροτικό τομέα είναι αρκετές και οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν να κρατήσουν όρθια την αγροτική παραγωγή και την οικονομία της χώρας».