ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Υγεία

Πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα, σήμερα, το συλλαλητήριο, που συνδιοργάνωσαν η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ) και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εδεσσας, για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της λειτουργίας του.

Αρχικά, οι εκπρόσωποι των φορέων, που συμμετείχαν, και εκατοντάδες πολίτες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στην Εδεσσα και, στη συνέχεια, ξεκίνησαν πεζή, με κατεύθυνση το Νοσηλευτικό Ιδρυμα.

Χαιρετισμούς πραγματοποίησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΝΙΠ – Μπάμπης Αποστολίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εδεσσας – Δανάη Τριγωνάκη, ο νέος Δήμαρχος Εδεσσας – Γιάννης Τσεπκεντζής, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εδεσσας – Αλμωπίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής “Νοσοκομείο SOS” – Νίκος Γκοτζαμάνης, ο συνδικαλιστής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής “Νοσοκομείο SOS” – Χρήστος Λειβαδιώτης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας – Στυλιανός Καλούδης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας – Ευάγγελος Κυριακού, κ.ά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραπάνω

Την προσεχή Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για το Νοσοκομείο Εδεσσας, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

*φωτό Γιώργος Πιπλικάτσης-Εδεσσα