“Υλοποιούμε και κατασκευάζουμε την Αλμωπία της νέας εποχής”

Αριδαία

“Πλέον προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στην Αλμωπία, για τις επόμενες δεκαετίες.”, ανέφερε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, μετά την ενημέρωση (χθες 1 Απριλίου), για τις μελέτες που αφορούν έργα ύδρευσης, που εντάσσονται στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημάρχου έχει τα εξής:
“Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά και όμως δεν είναι ψέμα. Σήμερα πήραμε στα χέρια μας, μελέτες που θα αλλάξουν και θα δώσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, στα χωριά μας, στην περιοχή μας, στην Αλμωπία μας. 
Μετά από ενάμιση χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας, πλέον υπάρχουν ορατά αποτελέσματα της δουλειάς μας, τα οποία δείχνουν και την πρόθεση μας για μια Αλμωπία σύγχρονη. Με σωστό προγραμματισμό, είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα βασικών αναγκών του κάθε δημότη. 
Πλέον προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στην Αλμωπία, για τις επόμενες δεκαετίες.  
Από ιδρύσεως των οικισμών της Αλμωπίας, πρώτη φορά κατατίθεται τέτοια σημαντική πρόταση, που θα καλύψει το 50% των νοικοκυριών του Δήμου μας. Μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις στις προσκλήσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης που ετοιμάζουμε και θα καταθέσουμε, θα αλλάξουμε κατά πολύ την εικόνα του Δήμου μας.  
Από το «προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε», εύχομαι σύντομα να πάμε στο «υλοποιούμε και κατασκευάζουμε» την Αλμωπία της νέας εποχής, για να ζούμε όλοι εδώ, καλύτερα!”.