Συγκινεί η μαμά της 26χρονης: Να έλεγα στο παιδί μου μια τελευταία φορά ότι το αγαπώ

Αστυνομικά

Για την ανείπωτη τραγωδία η οποία χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς τους με τον θάνατο της κόρης τους στις διακοπές της στην Φολέγανδρο, μίλησαν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σε δηλώσεις τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, η μητέρα και ο πατέρας της 26χρονης κοπέλας μοιράζονται τον πόνο τους και ζητούν από όλους να σεβαστούν το πένθος τους.
«Είναι φονιάς, αυτός την σκότωσε», λέει ο Κώστας Ψαράκος, ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς σημειώνοντας πως η κόρη του ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. «Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε και δεν έκανε τιποτ’ άλλο και πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της», λέει.
Από πλευράς της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου ζητά να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειας και σημειώνει πως δεν τον έχει γνωρίσει τον νεαρό. «Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα κάλο παιδί, άλλα έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές άλλα πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», είπε.
Όπως λέει η κυρία Ψαράκου, «ο σύζυγος μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω μία ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή μ’ αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κάκια στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους»./Πηγή: Protothema.gr

Ετικέτα: