Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα παραστεί στη δίκη “για να πάρει απαντήσεις”

Αστυνομικά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα παραστεί στη δίκη της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020, για “να πάρει απαντήσεις” σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Όπως είπε ο κ. Απόστολος Λύτρας στο Mega, «Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Λύτρας, φαίνεται πως η κατηγορούμενη είχε μελετήσει πολύ το σχέδιο της. Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ιωάννα βρίσκεται σε μία άτυπη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται, γιατί όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της».

«Έχει δικαίωμα υπεράσπισης ο κάθε άνθρωπος και είμαι υπέρμαχος του τεκμήριου της αθωότητας», υπογράμμισε.

«Η Ιωάννα είναι ένα γενναίο παιδί και έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προκύπτει ότι έγινε αυτό, μπήκαμε στη θέση της. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμάς, την κόρη μας, σε ένα δικό μας πρόσωπο», κατέληξε.

Σημειώνεται πως η δίκη της υπόθεσης ξεκινά την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Ετικέτα: