Θ. Θεοδωρίδης: “Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλες και όλους!”

Παιδεία

Στον αγιασμό του 1ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης παραβρέθηκε, σήμερα, ο Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, και στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μια ημέρα γιορτής για την εκπαίδευση. Ημέρα ξεχωριστή, φωτεινή, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία. 
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα ήθελα να ευχηθώ στους αγαπητούς μαθητές, τους αξιότιμους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες, καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά με πρόοδο και ευοδωση των στόχων σας. 
Ασφαλώς, προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια, καθώς και αυτή η χρονιά ξεκινάει μέσα σε συνθήκες πανδημίας. 
Θεωρώ ότι επειδή έχει περάσει αρκετός χρόνος από την έλευση της πανδημίας στη χώρα μας, όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε, για να μην ξαναζήσουμε τις κλειστές αίθουσες διδασκαλίας. 
Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Σήμερα βρέθηκα στο 1ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης, όπου ευχήθηκα καλή επιτυχία στο νέο διευθυντή, Κώστα Καραγκιόζογλου, να είναι άξιος συνεχιστής του έργου του Λευτέρη Πράσσα, πρώην καθηγητή και διευθυντή, τον οποίο ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του στα παιδιά μας και στη εκπαίδευση γενικότερα της πόλης μας!