ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: Περιοδεία Θάνου Τζήμερου & Φαήλου Κρανιδιώτη στη Μακεδονία

Πολιτική

Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδροι των κομμάτων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, που συμμετέχουν στο συνασπισμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», θα βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία, από την Πέμπτη 16/9 μέχρι και την Κυριακή 19/9, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς και τοπικά στελέχη.  

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει: 
• Επίσκεψη στη ΔΕΘ, την Παρασκευή 17/9 και το Σάββατο 18/9. 
• Συζήτηση με το κοινό στο Άλσος της Νέας Ελβετίας (Θεσσαλονίκη), στις 17/9, ώρα 8:30 μ.μ. 
• Εγκαίνια των γραφείων της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στις Σέρρες, την Κυριακή 19/9, ώρα 5:30 μ.μ., στην οδό Π. Μελά 24. 
• Συζήτηση με το κοινό στις Σέρρες, την Κυριακή 19/9, ώρα 7 μ.μ., στο SirisHotel, στον Λευκώνα Σερρών. 

Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλούν με ευθύτητα, χωρίς περιστροφές και χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, σαλπίζοντας έναν παιάνα εθνικής παλιγγενεσίας και οικονομικής ανάπτυξης. Για ισχυρή χώρα χρειαζόμαστε ισχυρή οικονομία, και αυτή δεν μπορεί να προκύψει με κρατισμό, υπερφορολόγηση, γραφειοκρατία και σοβιετικό μοντέλο “κεντρικού σχεδιασμού”.  

Ο συνασπισμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» καλεί όσους πολίτες και όσες πολιτικές δυνάμεις έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου παραγωγικού κράτους, απαλλαγμένου από τα δεσμά του κρατισμού, των συνδικάτων και του αριστερόστροφου ολοκληρωτισμού, να έρθουν στις συναντήσεις, οι οποίες είναι ανοιχτές στο κοινό, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη μοναδική σοβαρή αντισυστημική πολιτική κίνηση της χώρας.

Συνασπισμός “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” 
Θάνος Τζήμερος – Φαήλος Κρανιδιώτης