Συγκίνηση σε γάμο: Άτομο με Αναπηρία σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Μία συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης, στο οποίο ο ίδιος τραγουδά σε γάμο ενός ζευγαριού και παράλληλα αποθεώνει τον Στράτο που χορεύει, καθισμένος στο αναπηρικό αμαξίδιό του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του τραγουδιστή, ο Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει καθηλωθεί στο αμαξίδιο.

Όμως, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο δίνοντας την ψυχή του!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τριγύρω του συγκεντρώθηκαν οι προσκεκλημένοι μαζί με το ζευγάρι και ο τραγουδιστής, ο οποίος στην ανάρτησή του έγραψε: «Ελπίζω να δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη
Απαγορεύεται ο χορός!

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος… Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί.. Μπορεί όμως η ψυχή του.. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!
Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!

Δείτε το βίντεο στο λογαριασμό του Γιώργου Τσαλίκη στο instagram

www.newsitamea.gr

Ετικέτα: