Ορκίσθηκε, νωρίτερα, σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο συντοπίτης μας, Ιωάννης Ανεστάκης, ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας.
Στην ορκωμοσία παρέστησαν μέλη της οικογένειάς του, ο επικεφαλής της Παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία”, Χρήστος Παπαστεργίου και ο συντονιστής Χρόνης Μακρίδης.
Μετά την τελετή ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε:
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Τζιτζικώστα για την θερμή υποδοχή του νέου συμβούλου και την περιεκτική ενημερωτική συζήτηση που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον έως τώρα σύμβουλο Πέλλας κ. Λάκη Τεκτερίδη για την ουσιαστική και γόνιμη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και την Παράταξη. Ο κ. Τεκτερίδης, άνθρωπος ταυτισμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Την διεκδίκηση του Δήμου Πέλλας. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Θα είμαστε μαζί του.
Ο διάδοχός του, ο Γιάννης Ανεστάκης, θα εκπροσωπήσει το ίδιο επάξια, με γνώση και ενθουσιασμό, την Π.Ε. Πέλλας. Οι συμπατριώτες του να είναι απολύτως βέβαιοι. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η πλούσια και πολυσχιδής του δράση επί σειρά ετών -επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική».