Επίθεση με βιτριόλι: Προκλητική η κατηγορούμενη – Δε ζήτησε ούτε συγγνώμη

Αστυνομικά

Στην Ιωάννα Παλιοσπύρου απευθύνθηκε για πρώτη φορά η κατηγορούμενη, η οποία μετά από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας θέλησε να πάρει τον λόγο.

Η Ιωάννα μόλις είχε τελειώσει την κατάθεσή της λέγοντας στο δικαστήριο:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δε γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε πετύχει το σκοπό της».

Εκείνη τη στιγμή ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει η εντολέας του μια δήλωση, κάτι που εξαγρίωσε και πάλι τον αδελφό της Ιωάννας. 

«Θέλω να απευθυνθώ προς το θύμα. Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις καλά γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή», είπε με απίστευτη ψυχρότητα και κυνισμό. 

Φυσικά η κατηγορούμενη δε ζήτησε καμία συγγνώμη για την πράξη της, αντίθετα τόνισε πως θα αποκαλύψει τα πάντα για το κίνητρό της στην απολογία της. 

Ετικέτα: