Ντελιβεράς σταμάτησε σε πλατεία για να δώσει φαγητό σε άστεγο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Μια εικόνα από την Πάτρα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα και αισιοδοξία. Πρωταγωνιστής ένας ντελιβεράς που σταμάτησε για να δώσει φαγητό σε άστεγο…

Μαθήματα ανθρωπιάς έδωσε ένας ντελιβεράς στην Πάτρα, δείχνοντας πως ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε κάποιοι σκέφτονται τον δίπλα τους που αντιμετωπίζει μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (06-10-2021), στα Ψηλαλώνια βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άστεγος που καθόταν μόνος σε ένα παγκάκι. Ένας ντελιβεράς με το μηχανάκι της δουλειάς του, τον πλησίασε και του άφησε μία σακούλα με φαγητό, για τη δύσκολη νύχτα που ερχόταν.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο ντελιβεράς που παλεύει για το μεροκάματο και εργάζεται με τις ώρες πάνω σε ένα μηχανάκι, τον πλησιάζει με το δίκυκλο και κατευθύνεται στο παγκάκι. Η εικόνα με το μηχανάκι που ανεβαίνει πάνω στην πλατεία κεντρίζει την προσοχή των περαστικών και όσων κάθονται κοντά. Ξαφνικά το παιδί βγάζει από το κουτί στο μηχανάκι του μία σακούλα και προσφέρει σε αυτόν τον εγκαταλειμμένο γέροντα φαγητό.

Η φωτογραφία από το Facebook Group του Patras Events έχει γίνει viral στα social media, με όλο τον κόσμο να τον αποθεώνει τον ντελιβερά.

Ετικέτα: