Δ. Σταμενίτης: “Τρέχει” το θέμα με τον οδικό άξονα Έδεσσας – Θεσσαλονίκης

Πέλλα

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του για το θέμα της σύνδεσης του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό και από τα Γιαννιτσά, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Σκάλκο.

Σκοπό της συνάντησης αποτέλεσε η κατάθεση από πλευράς του Διονύση Σταμενίτη του αιτήματος χρηματοδότησης της μελέτης για τον Οδικό Άξονα: Α/Κ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρεια – Α/Κ Νησελίου επί της Εγνατίας οδού.

Παρουσιάζοντας στον κ. Σκάλκο, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, τους λόγους που επιτάσσουν τη νέα χάραξη ώστε να δημιουργηθεί και δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο Βουλευτής Πέλλας σημείωσε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας έργο που θα προσφέρει ασφαλείς και ταχύτερες μετακινήσεις στους πολίτες της Πέλλας.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε το Βουλευτή ότι θα εξετάσει το ζήτημα, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρηματοδοτηθεί η μελέτη και θα επανέλθει ενημερώνοντας τον για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει και συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα μέσα από ένα συνολικό σχεδιασμό.