Το τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση φρίκης με το θείο, που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Αστυνομικά

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως από τη δικογραφία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον 51χρονο θείο τους, στη Θεσσαλονίκη. Οι Aρχές ερευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Αυτό το τρίτο πρόσωπο φαίνεται πως έχει δει τα βίντεο, που έχει καταγράψει με το κινητό του, ο θείος και κατηγορούμενος.

Ό,τι συνέβη, συνέβη όταν τα παιδιά ήταν μόλις 3, 5 και 6 ετών, το 2009 και έως το 2013, αλλά τώρα βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν. 
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας των θυμάτων, το μεγαλύτερο από τα θύματα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του μόλις ενηλικιώθηκε και να αποκαλύψει ότι ο θείος του, τον κακοποιούσε σεξουαλικά όταν έλειπαν από το σπίτι ο παππούς και η γιαγιά.

Ο 18χρονος, είπε στους αστυνομικούς πως ο θείος, τους βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Όπως είπε, δεν τους έδειχνε ποτέ τα βίντεο. «Ο θείος πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου», φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ο 18χρονος.

Σημειώνεται πως και ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει μιλήσει για την εμπλοκή τρίτου προσώπου. «Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω εάν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα», φέρεται να έχει ομολογήσει.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι», αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος. Θυμηθείτε το βίντεο του Live News για την υπόθεση, με τις καταθέσεις των εμπλεκομένων…

Ετικέτα: