Σασμός: Προκαλεί νέα «βεντέτα» η σειρά – Κρητικός κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Μια απρόσμενη εξέλιξη έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός».

Συγκεκριμένα, Κρητικός υποστηρίζει πως είναι ο πραγματικός χαρακτήρας «γιος της Καλλιόπης» και φέρεται να έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του καναλιού, προκειμένου να σταματήσει να προβάλλεται η σειρά, καθώς η οικογένειά του είναι η μία από τις δύο της βεντέτας που πραγματεύεται το σίριαλ.

Μάλιστα, ο κάτοικος, μίλησε στο zougla.gr και τόνισε πως θα καταθέσει και αγωγή για ηθική βλάβη, αξιώνοντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εχω έρθει από την Κρήτη για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, για το έργο “Σασμός”. Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. 
Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα αρχίσει από την αρχή».

Ετικέτα: