Πόσα μωρά ή παιδιά πέθαναν στην Ε.Ε. μετά τον εμβολιασμό τους;

Υγεία

Φωτιές άναψε στο Ευρωκοινοβούλιο και στην επιστημονική κοινότητα η ερώτηση που υπέβαλε προς την Κομισιόν η ευρωβουλευτής της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Virginie Joron και στην οποία τίθεται ευθέως το ερώτημα πόσα μωρά και παιδιά πέθαναν ή υπέστησαν σοβαρές ιατρικές παρενέργειες στην Ευρώπη, μετά τη λήψη «εμβολιασμών COVID»!!

Το ερώτημα «συμπληρώνεται» και με δύο ακόμη «απορίες» της ευρωβουλευτού, σχετικά με το πόσες περιπτώσεις παράλυσης ή θανάτων υγιών παιδιών θεωρεί η Κομισιόν επαρκείς για να χάσει ένα προϊόν την άδεια υπό όρους, καθώς και γιατί επέτρεψε τον εμβολιασμό για υγιή βρέφη ηλικίας κάτω του ενός μηνός.

Για να στηρίξει την ερώτησή της, η ευρωβουλευτής επικαλείται στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, σύμφωνα με τα οποία τα «εμβόλια» του COVID-19 έχουν προκαλέσει περισσότερους από 6.000 θανάτους στην Ε.Ε., ενώ οι γιατροί έχουν αναφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες σε περισσότερα από 400 μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών (συμπεριλαμβανομένων 147 ηλικίας κάτω του ενός μηνός).

Στη Γαλλία, 208 παιδιά αναφέρθηκε ότι υπέστησαν σοβαρές ιατρικές παρενέργειες (παράλυση σε 10 περιπτώσεις) μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer.