Αιγάλεω: Η απολογία του μητροκτόνου – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Αστυνομικά

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η απολογία του 19χρονου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονης μητέρας του την περασμένη Τετάρτη στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz ο άνδρας κατά τη διάρκεια παρουσίας του στον 27ο τακτικό ανακριτή τήρησε το δικαίωμα της σιωπής καθώς δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί.

Ο ίδιος, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς άλλοτε αναφέρεται στην μητέρα του ως ζωντανή και άλλοτε ως νεκρή. Από το περιβάλλον του γίνεται λόγος για συστηματική κακοποίηση την οποία φέρεται να δεχόταν ο δράστης ο οποίος μεγάλο μέρος της ζωης του την είχε περάσει σε Ιδρύματα. Μιλώντας στο dikastikoreportaz η εκ των πληρεξουσίων δικηγόρων του, Μαρία Σπυράκη, έκανε λόγο για μια «πολύ δύσκολη υπόθεση, ένα οικογενειακό δράμα» επισημαίνοντας ότι ο εντολέας της προτίθεται να απολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η μητέρα του, ηλικίας 55 ετών, βρέθηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Βεροίας 22, στο Αιγάλεω. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα συνολικά πέντε παιδιών, τα έβγαζαν πολύ δύσκολα πέρα και είχε προβλήματα με τον 20χρονο γιος της που ήταν χρόνιος χρήστης ουσιών και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ετικέτα: