Αντώνης Τσαπατάκης: Το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει την «πάλη» του Παραολυμπιονίκη για να μπει στο αυτοκίνητό του…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Ο Αντώνης Τσαπατάκης δημοσίευσε ένα απίστευτο video που δείχνει την έλλειψη συνείδησης πολλών οδηγών στην Ελλάδα, ειδικά απέναντι στους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης χρειάστηκε να δώσει… μάχη για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του από το αναπηρικό του καροτσάκι και έκανε σχετική ανάρτηση στα social media για να αναδείξει το γεγονός, ξεσπώντας για την “α-παιδεία” κάποιων ανθρώπων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο

H ανάρτηση του Τσαπατάκη
“Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής (όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.

Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων…

Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε! Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά! Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;”.

Ετικέτα: