Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας σε δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρική Μακεδονία

 Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης  

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.  
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δύο παράδρομους της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Δυτικά. Ο πρώτος ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο του εμπορικού κέντρου “Μακεδονία” και καταλήγει στην οδό Τομπάζη και ο δεύτερος στον παράδρομο της οδού Μαβίλη από την Εγνατία μέχρι την οδό Μπιζανίου.  
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό κάθε ρεύματος εναλλάξ, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 07.00-14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.   
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών. 

 Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων 

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.  
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντικατάσταση – τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής, στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τον οικισμό Καστανά, με κατεύθυνση από και προς Καστανά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. 
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 7 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.   
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.