ΕΔΕΣΣΑ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΕ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 
“Κάλαντα στη συνοικία του Βαροσίου” στις 18:30 (Συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας) που θα καταλήξουν στο “Ταχυδρομείο Άη Βασίλη” (Πάρκο 25ης Μαρτίου) σε μια Χριστουγεννιάτική συναυλία στις 19:30. Σε συνεργασία με το σύλλογο “Βαρόσι”.  

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 
“Φωτεινά Κάλαντα” από το ΚΔΑΠ-Μπατάνι. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ συνοδεία μουσικής και κρατώντας τα φαναράκια τους, θα περπατήσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τραγουδώντας Κάλαντα των Χριστουγέννων. Ώρα 18:00 
Ο Άγιος Βασίλης με μαγιό και σκουφάκι έρχεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ώρα 16:00, Χριστουγεννιάτική εκδήλωση με τα παιδία του κολυμβητηρίου.  
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Άρνισσα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. στο Κέντρο Νεότητάς Άρνισσας.  

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 
Ώρα 17:00 «Ο δρόμος των Χριστουγέννων» στον Πεζόδρομο της Άρνισσας εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, Οργάνωση από τον σύλλογο Μ.Ε.Σ.Ν.Α. Συμμετέχει η χορωδία του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΙΚΉ ΠΟΛΙΤΕΙΑ υπό την επίβλεψή του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας.  
Μεγάλη Χριστουγεννιάτική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως ώρα 20:30, με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Έδεσσας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.  

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 
Φωτιές στην Έδεσσα και σε Δημοτικά Διαμερίσματα, το γνωστό έθιμο με τις φωτιές αναβιώνει!!!  

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας υποδέχεται τα Χριστούγεννα χαρίζοντας δώρα “Ψωνίζω – Στηρίζω – Κερδίζω”. Πλατεία Ελευθερίας απόγευμα με άφθονα κεράσματα 

Ώρα: 11:00-13:30 στην Πλατεία Στουγιαννάκη Ξυλοπόδαροι – ξωτικά, ανιματέρ σε ένα μουσικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιγνίδια, θεατρικά, κατασκευές.  

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 
Ώρα: 11:00-13:30 στην Πλατεία Στουγιαννάκη Ξυλοπόδαροι – ξωτικά, ανιματέρ σε ένα μουσικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιγνίδια, θεατρικά, κατασκευές.  

Εως Κυριακή 31 Δεκεμβρίου κάθε μέρα στο Πάρκο 25ης Μαρτίου  
Ώρες: 16:30-20:30 Ο Αϊ Βασίλης υποδέχεται τους μικρούς φίλους στο Ταχυδρομείο και το σπίτι της αγάπης καθημερινές και  
Ώρες 10:30 έως 13:30 & 16:30 έως 20:30 τα Σαββατοκύριακα  

Εως Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 
Κτίριο Χατζηγιάννη (Πλατεία Στουγιαννάκη)  
Έκθεση – πωλητήριο Κατασκευών από το «Περίτεχνο» Παραγωγικό Εργαστήρι ΑμΕΑ «Το δώρο σας για τις γιορτές»