Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω κορωνοϊού

Αθλητικά

Ήταν αναμενόμενο, τώρα πλέον είναι γεγονός. Ο αυριανός (29/12) αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους “ερυθρόλευκους”, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν έχει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που απαιτούνται βάσει κανονισμών.

Ο Ολυμπιακός έμεινε πλέον με εφτά διαθέσιμους παίκτες, αφού έχει άλλους εφτά στο πρωτόκολλο κορονοϊού και ακόμα έναν (Κουίνσι Έισι) δηλωμένο τραυματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague που ήταν αρχικώς προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή επειδή διάφορα μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που χρειάζονται βάσει κανονισμών για να αγωνιστεί.

Ακολουθώντας τους κανονισμούς για τον κορονοϊό που έχουν πάρει την έγκριση από την επιτροπή των μετόχων, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η EuroLeague Basketball θα συνεργαστεί και με τις δύο ομάδες δίνοντάς τους τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Οι εναλλακτικές ημερομηίες θα ανακοινωθούν στην πλατφόρμα της EuroLeague Basketball όταν επιβεβαιωθούν”.

Ετικέτα: