“Πράξεις για τη Μακεδονία”: Στήριξη στον Πρύτανη του ΑΠΘ

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον συντονιστή της παράταξης Χρόνη Μακρίδη επισκέφθηκαν το Α.Π.Θ. και συναντήθηκαν με τον πρύτανη και καθηγητή κτηνιατρικής Νίκο Παπαϊωάννου.

Στη συνάντηση μετείχε από την πλευρά του πανεπιστημίου και ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Γιώργος Λιτσαρδάκης.

Ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε την στήριξή του και σύσσωμης της περιφερειακής παράταξης απέναντι στις «άθλιες, φασιστικού χαρακτήρα, απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα» και την θέλησή μας να συνδράμουμε στην αρμονική συνεργασία του Πανεπιστημίου με τις πραγματικές εκφράσεις πολιτών και παραγωγικών δυνάμεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο αυτό συζήτησαν αναλυτικά για τον τρόπο αξιοποίησης των πολλαπλών χρηματοδοτικών εργαλείων και ειδικότερα για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως οι υποδομές υγείας που χρειαζόμαστε στην περιοχή. Ειδική αναφορά έγινε στα ζητήματα που προξενεί η πανδημία, δεδομένης και της ιδιότητας του πρύτανη του Α.Π.Θ., ως επιστημονικού υπεύθυνου, στο πρόγραμμα μέτρησης του ιικού φορτίου στη λυματολάσπη στο βιολογικό σταθμό της πόλης.