Δήμος Εδεσσας: Τη Δευτέρα 31/1 ο απολογισμός του Δ. Γιάννου – Στο “επίκεντρο” έργα 14 εκατ. ευρώ

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απολογισμός εφ’ όλης της ύλης για το Δήμαρχο Εδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, και θα μεταδοθεί, διαδικτυακά, απ’ τη σελίδα του δήμου Εδεσσας, στο youtube, στις 6 το απόγευμα.

Ο απολογισμός – λογοδοσία του Δημάρχου αφορά το έτος 2021 και είθισται η δημοτική αρχή ν’ αναφέρεται στα έργα, δράσεις και ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο, Δημήτρη Γιάννου, μας “αποκάλυψε”, πως μεταξύ άλλων, στον απολογισμό του, θ’ αναφερθεί στα έργα, προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, που είτε έχουν υλοποιηθεί ή ακόμα εκτελούνται.

Θα μιλήσει για το Σχέδιο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, ένα έργο προϋπολογισμού 3,5 εκατ.  €, το οποίο πρόκειται, σύντομα, να ξεκινήσει.

Στο επίκεντρο, όπως μας είπε ο κ. Γιάννου, θα βρεθεί και η αποκατάσταση και λειτουργική αναβάθμιση του διατηρητέου βιομηχανικού συγκροτήματος του Κανναβουργείου, το οποίο, αφού “ξεκόλλησε” απ’ το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, θα ξεκινήσει άμεσα.

Τον ρωτήσαμε και για την ολοκλήρωση των εργασιών στο κτίριο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Εδεσσας “Μέγας Αλέξανδρος”, ένα έργο που περιμένουν, με αγωνία, οι εδεσσαίοι να ολοκληρωθεί, με το Δήμαρχο να επιβεβαιώνει πως το έργο φτάνει στο τέλος του και θα παραδοθεί σύντομα στην πόλη.

Η σελίδα του Δήμου Εδεσσας στο youtube  για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον απολογισμό – λογοδοσία του Δημάρχου Εδεσσας, για το 2021.