Ποιους αποκληρώνει στις τρεις διαθήκες ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πολιτική

Τρεις διαθήκες άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, οι οποίες σύμφωνα πληροφορίες, η μία συμπληρώνει και ολοκληρώνει την προηγούμενη

«Η έκπληξη δεν είναι για τους κληρονόμους, αλλά για το ποιους αποκληρώνει και για τους λόγους που τους αποκληρώνει», δήλωσε στον ΑΝΤ1  ο δικηγόρος της οικογένειας του Άκη Τζοχατζόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, λίγες μέρες πριν ανοίξει η πρώτη διαθήκη του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή  πρόκειται για τα άτομα που τον έκλεψαν. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει ονόματα και είπε ότι, «γνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά από τις ηχογραφήσεις του», σημειώνοντας πως «περιμένουμε να δούμε».

Ο δικηγόρος εξήγησε πως τα άτομα που αποκληρώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχουν απόλυτη σχέση με το κλεμμένο αρχείο του και με τη δημοσίευση της διαθήκης θα «ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Μετά την αποφυλάκισή του ξεκίνησε έναν αγώνα για το κλεμμένο αρχείο του, που χάθηκε σε τρεις φάσεις. Κατάφερε να ανακτήσει το ένα τρίτο από το αρχείο μέσα στις θυρίδες», περιέγραψε. Τέλος, είπε πως, τα άτομα αυτά δεν είναι συγγενείς του πρώην υπουργού.

protothema.gr

Ετικέτα: